verze pro tisk

Španělské delikatesy na catering a jiné hostiny

15. květen 2017

Vlastníte restauraci a rádi byste nabídli Vašim hostům možnost pochutnání si na španělských delikatesách? Pak Vás určitě zaujme aktuální nabídka společnosti BMC Brno, která je předním dodavatelem španělských potravin značky Bassta. Tyto potraviny se vyznačují lahodnou chutí, vysokou kvalitou i velkou autentičností. Velkogramážní balení potravin je vhodné pro přípravu jídel v restauracích, které by rády například připravily catering ve španělském stylu.

Mezi nejoblíbenější španělské pokrmy patří malé pikantní jednohubky zvané tapas, studená polévka gaspacho i paella. Na žádném švédském stole by nemělo chybět ani sladké v podobě nejrůznějších dezertů. Doporučujeme připravit například podlouhlou koblihu smaženou ve vrstvě oleje a namáčenou v čokoládě. Mnohé suroviny na přípravu švédských stolů ve stylu španělské kuchyně můžete objednat z internetové prodejny společnosti BMC Brno. Stačí si vybrat zde www.bmcbrno.cz.

V portfoliu společnosti BMC Brno najdete olivy i olivové oleje, které jsou nedílnou součástí, jak středomořské kuchyně, tak čím dál tím častěji také té české. Objednat můžete panenské, extra panenské i klasické olivové oleje. Z nabídkového katalogu můžete vybrat také konzervované ovoce a zeleninu, mořské speciality a delikatesy včetně bílých fazolí s rajčatovou šťávou a choriza extra tello.

Na žádné oslavě nesmí chybět ani kvalitní alkohol. Společnost BMC Brno nabízí velký sortiment španělských vín. Za skutečnou perlu tohoto typu alkoholu jsou považovány především červená španělská vína s nezaměnitelnou chutí, barvou i vůní, Vyzkoušejte některé z vín Tempranillo, Syrah, Garnacha či Merlot a rozhodně nebudete litovat Vy ani Vaši hosté.

Autor: Hedvika

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 1 hvězdiček / Hodnoceno: 1x



Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Weldon

úterý, 1. květen 2018
10:47

Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.


posted by: Weldon [Odpovědět]

Scot

pondělí, 6. květen 2019
04:42

First of all I want to say excellent blog!

I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind.

I was curious to find out how you center yourself and clear
your thoughts before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out.
I do enjoy writing but it just seems like the first
10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
Many thanks!


posted by: Scot [Odpovědět]

Stan

sobota, 11. květen 2019
04:26

An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who
has been conducting a little homework on this.
And he actually ordered me breakfast simply because I discovered it for him...

lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanx for spending some time to talk about this topic here on your web site.


posted by: Stan [Odpovědět]

Mitzi

neděle, 12. květen 2019
09:38

We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your site offered us with useful info to work on. You have performed a formidable process and our entire community will
likely be grateful to you.


posted by: Mitzi [Odpovědět]

Octavia

neděle, 12. květen 2019
15:45

Ahaa, its good dialogue concerning this article here at this weblog, I have read all that, so at this time me also
commenting here.


posted by: Octavia [Odpovědět]

Sara

pondělí, 13. květen 2019
20:47

If you wish for to get a great deal from this
article then you have to apply such techniques
to your won website.


posted by: Sara [Odpovědět]

Lucretia

čtvrtek, 16. květen 2019
07:11

Wow, that's what I was exploring for, what a information! existing
here at this web site, thanks admin of this web page.


posted by: Lucretia [Odpovědět]

Marsha

pátek, 17. květen 2019
02:04

Greetings I am so glad I found your webpage, I really found you by
error, while I was looking on Yahoo for something else, Anyways I am here
now and would just like to say thank you for a fantastic post and a
all round enjoyable blog (I also love the theme/design),
I don't have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.


posted by: Marsha [Odpovědět]

Jacquelyn

neděle, 30. červenec 2017
18:24

I'm gone to say to my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to
get updated from latest reports.


posted by: Jacquelyn [Odpovědět]

Čtěte také...

Španělské potraviny vládnou letní gastronomii

Španělské potraviny vládnou letní gastronomii

Plánuje udělat zahradní oslavu a rádi byste se při přípravě pokrmů inspirovali španělskou kuchyní? Španělská kuchyně stejně jako každá přímořská kuchyně se vyznačuje lehkostí, lahodnou chutí a svěžestí. Španělská kuchyně byla v historii silně ovlivněna stravováním Arabů a Židů, kteří žili na Pyrenej…

Španělská vína perlou narozeninových oslav

Španělská vína perlou narozeninových oslav

Plánujete udělat velkou narozeninovou párty a rádi byste Vaše hosty pohostili kvalitními španělskými víny? Španělská vína se vyznačují vysokou kvalitou a jedinečnou chutí. Tradice pěstování španělských vín ve Španělsku má dlouhou tradici, která je výsledkem toho, že Španělsko je územně největším pěs…


Moderní žena ví, co by nemělo scházet ve slavnostním silvestrovském menu

Moderní žena ví, co by nemělo scházet ve slavnostním silvestrovském menu

Nemůžete se dočkat, až s nejlepšími přáteli oslavíte příchod nového kalendářního roku? Možná se Vám již nyní honí hlavou, jaké dobroty by mohly zdobit slavnostní stůl. Nejvyšší čas udělat si zásoby kvalitních potravin dříve, než nákupní centra začnou praskat ve švech a vypukne boj i o ty nejzákladně…

Může se kosmetika zkazit aneb jak poznat, kdy ji přestat používat?

Může se kosmetika zkazit aneb jak poznat, kdy ji přestat používat?

Minimální trvanlivost na potravinách jistě sleduje každý, ale hledala jste někdy na obalu krému, do kdy jej můžete bez problémů používat? I kosmetika má určitou trvanlivost a nelze předpokládat, že prostě vydrží věčně.